01.10.2024

Інформація про зміну умов надання послуг оператора ТОВ «Інтертелеком» з 01.01.2025


Шановні абоненти.

Компанія «Інтертелеком» інформує вас про технологічні зміни, що мають відбутися з 01.01.2025р. У зв’язку з обмеженням дії радіотехнології CDMA в Україні, що викликано необхідністю гармонізації радіочастотного спектру України з параметрами і стандартами Європейського Союзу, компанія «Інтертелеком» продовжить обслуговування абонентів мобільного зв’язку за радіотехнологією GSM.

Всі абоненти мобільного зв’язку компанії «Інтертелеком» будуть автоматично переведені на нові умови обслуговування зі збереженням існуючих телефонних номерів і особових рахунків.
Основними перевагами даних технологічних змін являється відновлення обслуговування абонентів по всій території України, збільшення швидкісних і об’ємних показників послуг, а також розширення послуг SIP-телефонії і послуг доступу до мережі Інтернет. Послуги з використанням SIP-телефонії продовжують надаватися без змін.

Звертаємо вашу увагу на те, що зміна технології надання послуг не є підставою для розірвання договору обслуговування в односторонньому порядку з боку Оператора.

Компанія здійснить заміну SIM-карт для всіх своїх абонентів абсолютно безкоштовно протягом трьох місяців, починаючи з 01.10.2024р., при цьому всі діючі абоненти зможуть користуватися послугами мережі мобільного зв’язку CDMA без обмежень до 01.01.2025р.

Ми зв'яжемось з кожним клієнтом для більш детального роз'яснення порядка дій по переходу.

Додаткова інформація може бути надана при зверненні до Центру інформаційної підтримки:

- за номером телефону * 750 (з абонентського номера «Інтертелеком») дзвінки безкоштовні;

- 094 50 50 750 (з номерів інших операторів) - відповідно до тарифів оператора;

- в чаті на сайті, Facebook або Telegram.

Дякуємо, що ви з нами!

Новини та прес-релізи